Sunday, July 11, 2010

SUKANEKA DI MC DONALD

gaya ada nak menang

tekun nyer dier...

adik nih sajer2 teman abang asalnyer.sampai je sini sibuk suh mama dukung.

main rocking chair ke nih..kalau tak salah ler..kalau salah betulkan..walaupun anak teman nih jenis lemah lembut..dapat gak no 2..hapir dapat no 1 tapi ditolak oleh iqbal... no 2 ok..orang lain takde no pun.

pertandingan melukis. melihat kepada keputusan peperiksaan.subjek melukis nih biasanya dapat B jer. tapi mencuba juga untuk bertanding.sperti diduga tak dapat no...

BOOTH SHAHPUTRA KENE SERBU DI BERA

tak menang tangan melayan student n warga bera yang datang ke booth shahputra.mmg meriah sangat. harap2 bera fest pun eriah camnih..

TETAMU2 YANG HADIR SEPANJANG PEMERIKSAAN KESIHATAN DI BERA

yb al-fadhil qadhi bera ustad yusri aman. beliau amat disenangi oleh penduduk bera kerana sifat ramah dan merendah diri beliau.

gambar senget sket la bro..sorry yer..nih penguatkuasa JAIP yang teman pernah bersamanya menangani masalah jenayah syariah dia kuantan.

nih YB Fadzil Osman ( Kemayan )
yb dato' ismail sabri... budak2 nih termasuk hajar tak percaya teman boleh tarik je YB Dato' Menteri nih buat pemeriksaan kesihatan. mula berdebar2 semua...
YB Guai : Yb Norolazali B Sulaiman.

ini antara yang sempat teman rakamkan mengunakal kamera digital teman. sebenarnya ada lagi pegawai2 lain.cuma teman tak sempat ambil.waktu tuh teman tengah melayan pelanggan2 lain yang datang.

PROGRAM BELIA RAKAN MASJID DI BERA

siap2 nak menerima tetamu dah nih...radin merangkap pembantu jururawat2 tuh...pengangkat barang..pilot dan marketing..dia serba serbi boleh...tuh senang bawak dia...
periksa peralatan yang akan digunakan sebentar je lagi... cepat! cepat!..jang kang kene serbu...
peminat hajar yang paling setia...dari pagi sampai petang duk je situh..ok la bleh gak tolong promote shahputra yer nanti...
haaa...kan dah sampai orang ramai...buat elok2 yerk....

program anjuran pejabat agama islam daerah bera dan belia daerah telah diadakan di masjid jami'e teriang. first time teman ke bera.lalu ikut pangsenam.kampung dene.dulu dah gi dah tapi sudah lupe ler.kiran 30km daripada badar termerloh.

program kali ni pun macam biasa.dijemput olehYB Qadhi Daerah Bera Ustad Yusri Aman. syukur kerana berkemampuan memenuhi hasrat beliau.

sambutan masyarakat masjid.seubhanallah. sangat menakjubkan. sebanyak2 booth yang ade.booth kamilah yang sering dikunjungi oleh ibubapa dan pemuda dan pemudi yang bertanyakan tentang shahputra sambil membuat pemeriksaan secara percuma. mula jam 9 pagi..tamat sehingga jam 2 petang. kelihatan ketara wajah2 penat.khusunya student2 nursing..