Tuesday, April 28, 2009

WAHAI ANAK

video

BERKELAH DI PANTAI SEPAT

25 April 2009. berkelah di pantai sepat bersama teman2 sekolah isteri aku...lauk rendang ngan nasi minyak koboi. teman2 yang dijemput je hadir. tak ramai sangat.tapi ok untuk aktiviti keluarga. pas makan balik...tak kuasa nak g mandi laut...


'adi zahin

'adl zahin (8 mei 2009) genap setahun..




TEPUK-TEPUK TERIMA KASIH


video

KEM PLKN INDERA PAHLAWAN. MARAN PAHANG

suasana selepas taklimat. biasa la..ramai serbu shahputra..tak tau le kot2 dia serbu sebab anis.tapi ok la feedback student tuh..semua peserta akan tamat pada 8 jun 2009. tak lama dah pun...
pelajar ingin maklumat lanjut dari pn anis. anis terpaksa layan walaupun tak sabar nak balik..sebab adrina duk sibuk tepon dia..

jam 530 dah mula gerak dah. selamat tinggal kem dan peserta2. ehh..peserta pun dah mula balik dah....

KEM PLKN INDERA PAHLAWAN. MARAN PAHANG

18 APRIL 2009. sahaja program taklimat pendidikan di plkn gambang. team shahputra terus gerak ke kem plkn indera pahlawan maran. memang sesuai sangat dengan namanye..nak masuk ke dalam nuh..bercinta..dengan jalan yang berlopak2..jauh dalam ladang sawit dan cuaca yang agak kepanasan menyebabkan nafas semakin menjadi sesak...


ini adalah stage di kem tersebut. taklimat di bawah stage tersebut. kat sini aku bagi taklimat 5 minit je.nak bagi panjang tak sesuai, dah petang dah. time tuh dah pkul 330. jadi aku lebih fokus cerita pasai program jururawat je la...lagipun lawak siket kem nih..slide tak boleh pasang..apa punya penganjur la..bayar mahal..rm 400. pasang slide pun tak boleh ka.....


keadaan dewan serbaguna (aku rasala) di kem indera pahlawan. agak tidak berapa nak bersih jika dibandingkan dengan kem di gambang,

wira & wirawati kata kat situ tak best sangat..sebb derang tak buat ape2 aktiviti lagi kot...air takde katanya...bila ditanya perasaan wira & wirawati semua tak seronok....time masuk kem nih..gambar najib takde lagi...masih gambar pak lah sebagai pm..tak alert ke ape tak sure la....

PLKN: KEM PLKN GAMBANG

selepas mendengar taklimat pendidikan dari semua kolej, pelajar akan diberi peluang untuk ke booth mana-mana kolej yang berkenan di hati. sambutan di booth shahputra memberangsangkan jugak..

peserta tekun mendengar taklimat dan lawak jenaka dari anis..w.zain ada kat tepi sambil2 menambah idea-idea lawak yang lain...

sampai jam 1230pm pun masih ada lagi student duk tanya..layan je..semua nih punca rezeki nih..kene layan nih ..... pukul 1245 dah gerak dah..nak g maran pulok...kem plkn gak....penat siot...