Tuesday, April 28, 2009

KEM PLKN INDERA PAHLAWAN. MARAN PAHANG

18 APRIL 2009. sahaja program taklimat pendidikan di plkn gambang. team shahputra terus gerak ke kem plkn indera pahlawan maran. memang sesuai sangat dengan namanye..nak masuk ke dalam nuh..bercinta..dengan jalan yang berlopak2..jauh dalam ladang sawit dan cuaca yang agak kepanasan menyebabkan nafas semakin menjadi sesak...


ini adalah stage di kem tersebut. taklimat di bawah stage tersebut. kat sini aku bagi taklimat 5 minit je.nak bagi panjang tak sesuai, dah petang dah. time tuh dah pkul 330. jadi aku lebih fokus cerita pasai program jururawat je la...lagipun lawak siket kem nih..slide tak boleh pasang..apa punya penganjur la..bayar mahal..rm 400. pasang slide pun tak boleh ka.....


keadaan dewan serbaguna (aku rasala) di kem indera pahlawan. agak tidak berapa nak bersih jika dibandingkan dengan kem di gambang,

wira & wirawati kata kat situ tak best sangat..sebb derang tak buat ape2 aktiviti lagi kot...air takde katanya...bila ditanya perasaan wira & wirawati semua tak seronok....time masuk kem nih..gambar najib takde lagi...masih gambar pak lah sebagai pm..tak alert ke ape tak sure la....

No comments: