Monday, November 30, 2009

BERAYA DI KONTI PAHANG FM

nih tengah tunggu turn kat ruang menuggu di luar konti...

tahun nih pengalaman baru aku...biasanye balik kampung tapi kali nih 2 perkara terlepas 1- tak dapat join rombongan ke UK 2nd-tak beraya kat kampung..kali pertama beraya di taman seri inderapura...sebb nak memenuhi jemputan prog gema jumaat bulan ini yang jatuh pada hari raya haji...so tapok pun pasai raya korban..... lepas solat raya di masjid l-hidayah..terus gerak ke rtm pahang...

dj yang bertugas pun bukan dengan abang nan..kali nih ngan afni suhaimi...dj baru yang mula start bertugas pada bulan september 2009...apa2 dia sangat2 ok..gambar tak dapat nak amik..kamera abis bateri lak.....


3 comments:

fiza zasmi said...

baju entry bawah ngan entry atas same je nih,he3..

KOYAN said...

memang ponggggg!!!

mama eta said...

alhamdulillah ustaz telah memulakan langkah dengan perlahan2 sebagai seorang pendakwah.....teruskan usaha murni ustaz....