Thursday, April 1, 2010

D BANDUNG B JAKARTA

kalau kat mesia kita pangil no flat kete je kan..kalau di indonesia...ia juga termasuk hayat road tax kete kita...so kalau kat cermin mmg tak jumpala cam yang kita selalu tempek pun..so cermin bersih...
D tuh adalah daerah atau kawasan: D=Bandung, 1634 plak no kenderaan..cam keta aku la..950.. LN nama lokasi pemilik kete... 08-14.. roadtax kete nih akan mati pada bulan ogos 2014...

2 comments:

hanif hafiz said...

mybe malaysia patut buat cmni.
xde lah mengganggu vision mse nk drive.
cermin penuh ngn sticker, kadang2 klu kt simpang2, bahaya jugaklah sbb kite xnmpak kereta ke ape ke yg dtg dari tepi.

Eja said...

tiap thn la nak kena tukar no plat bila renew rdtx. ke tuko date rdtx tu je..